Jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z kuchnią roślinną, nie tolerujesz glutenu, laktozy lub innych składników pokarmowych, weź udział w warsztatach z bezglutenowej kuchni wegańskiej. W trakcie zajęć dowiesz się, jak prosto i szybko przygotować sernik, tartę oraz inne słodkości bez użycia jaj, nabiału i mąki pszennej. Udowodnimy Ci, że ograniczenia w diecie są jednie pretekstem do dobrej zabawy w kuchni, która pobudza kreatywność i otwiera na nowe smaki.
Zajęcia rozpoczniesz od filiżanki pysznej kawy lub herbaty, po której przejdziesz do części teoretycznej, gdzie poznasz podstawy bezglutenowej kuchni wegańskiej. Będziemy wówczas mówić o zdrowiu, o dobrych bezglutenowych produktach i o tym, czym zastąpić popularne produkty, takie jak mąka czy jajka. Następnie otrzymasz jedną z wybranych dań do przygotowania, a na samym końcu czeka Cię degustacja potraw przyrządzonych przez wszystkich uczestników warsztatów. To, co zostanie, możesz zabrać ze sobą do domu, a wszystkie realizowane przepisy otrzymasz na adres e-mail. Otrzymasz również cały niezbędny sprzęt do wykonania danego dania. Wystarczy więc tylko, że zabierzesz ze sobą dobry humor.
UWAGA: W przypadku posiadania silnych alergii zagrażających życiu lub zdrowiu, klient każdorazowo przed realizacją vouchera, zobowiązany jest poinformować organizatora o okolicznościach uniemożliwiających korzystanie podczas warsztatów z określonych produktów żywnościowych. Realizując voucher bez udzielenia organizatorowi wyżej wymienionej informacji, uznaje się, że nie ma przeciwwskazań do udziału klienta w warsztatach.
Ważne informacje
Inne informacje
Wymagana wcześniejsza rezerwacja. Na realizację weź ze Sobą voucher podarunkowy. Przy rezerwacji podaj Organizatorowi numer kuponu. Każdy z uczestników otrzyma do dyspozycji cały niezbędny sprzęt do wykonania danej potrawy. Wystarczy, że zabierzecie ze sobą dobry nastrój UWAGA! Ilość miejsc ograniczona.
Więcej propozycji partnera