Czy wiecie, że tradycyjna włoska pizza Napolitana wpisana jest na listę niematerialnego dziedzictwa kulturowego UNESCO? Ciasto jest ręcznie robione z mąki o wysokiej zawartości białka, pieczone w piecu opalanym drewnem, nagrzanym do 500 stopni. Ten proces trwa jedynie 60 sekund, dzięki czemu ciasto zostaje cienkie, delikatne i bardzo aromatyczne. Zapraszamy do Forno Nero, miejsca stworzonego z miłości do włoskiej kuchni. Znajdziecie tu prawdziwą neapolitańską pizzę, tworzoną ze świeżych i jakościowych produktów. Skuście się także na wiele innych, równie smacznych propozycji. Włosi z jedzenia czynią sztukę i jej namiastkę znajdziecie w karcie dań Forno Nero. Wieloletnie doświadczenie i pasja właścicieli sprawiły, że macie niepowtarzalną okazję, by przenieść się w kulinarną podróż do słonecznej Italii.
Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.