Pomysł na menu restauracji U Myśliwych jest wypadkową sprawdzonych receptur i nowych trendów gastronomicznych. Znajdziecie tu to, co najlepsze w kuchni myśliwskiej, staropolskiej oraz ukraińskiej zaaranżowanych w nowoczesny sposób. Karta dań U Myśliwych jest oparta na idealnym balansie między smakiem a jakością i przyrządza się ją na podstawie dóbr wywiedzionych z bezkresnego polskiego lasu. Jak przystało na dobrą restaurację, kartę dań rozpoczyna menu degustacyjne na czele z pasztetem myśliwskim, Carpaccio z polędwicy jelenia, różnymi rodzajami ręcznie lepionych pelmieni i wareników, dalej znajdziecie przystawki w tym myśliwski tatar z sarny podany z cebulką, ogórkiem oraz kaparami, deskę wędlin z dziczyzny, placki ziemniaczane w towarzystwie dziczyzny, grillowany ser Halloumi z gruszką i kardamonem, zupy w tym m.in. czerninę z kluskami, wyśmienity rosół z perliczkami, barszcz ukraiński, sałatki, dania główne na bazie dziczyzny, a także ukraińskie i rybne, desery, a także duży wybór napojów: wyskokowych, rozgrzewających i bezalkoholowych. Słowem znajdziecie tu wszystko, czego trzeba, by zadowolić kubki smakowe: wyśmienitą kuchnię, doskonałe trunki i ciepłą atmosferę.
Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.