Jeśli lubisz eksperymentować w kuchni i odkrywać nowe smaki, wybierz się w kulinarną podróż do samej Indonezji. Kuchnia tego kraju słynie przede wszystkim z bogactwa aromatycznych przypraw oraz dań przyrządzanych głównie na bazie ryżu. Podczas warsztatów kulinarnych dowiesz się, czym jest nasi goreng, samodzielnie przyrządzisz sate ayan, a także nauczysz się robić bazy kuchni balijskiej, np. sos sambal.
Przygotuj się jedynie na to, że zrobione przez Ciebie indonezyjskie jedzenie może być naprawdę pikantne!
W programie warsztatów kulinarnych (menu):
UWAGA: Rezerwacji prosimy dokonywać od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00. Rezerwacja odwołana później niż 2 dni przed planowaną realizacją skutkować będzie uznaniem vouchera za zrealizowany.
Warsztaty odbywają się w grupie min. 10 osobowej. W przypadku nie zebrania odpowiedniej liczby uczestników ustalany jest termin zgodny z harmonogramem Organizatora.
Ważne informacje
Inne informacje
Rezerwacji prosimy dokonywać od pon-pt w godz.9-17. W razie możliwości odpowiadamy na e-maile także w weekendy. Rezerwacja odwołana później niż 2 dni przed planowaną realizacją skutkować będzie uznaniem vouchera za zrealizowany. Warsztaty odbywają się w grupie min. 10 osobowej. W przypadku nie zebrania odpowiedniej liczby uczestników ustalany jest termin zgodny z harmonogramem Organizatora.
Więcej propozycji partnera
Zapraszamy do Akademii Gotowania The Best Food najstarszej Szkoły Gotowania dla amatorów w Poznaniu. Akademia to miejsce które łączy ze sobą pasję do gotowania, praktyczną wiedzę kulinarną i dobrą zabawę. Pod czujnym okiem specjalistów masz okazję poznać kuchnie świata i wyruszyć w kulinarną podróż po smakach.